Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta.

HIBERNATOR21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić konto xbox live z grami i dlc: halo reach noble map pack, BF 2 BC 2 + BF 2 BC 2 Vietnam.

Nie chodzi mi o to czy warto, czy nie. Chodzi mi o to, że nie mam halo reach, a dostane 25 sierpnia. Aukcja trwa do 24. Jeśli pobiorę zawartość konta nie mając halo reach, to czy stracę map pack? Jeśli nie zniknie, ani nic, to będzie można go uruchomić bez wersji podstawowej i czy widać go będzie w Moje Gry???

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Jak pobierzesz z ich konta bedziesz je mieć na swoim koncie i bedziesz normalnie grać ale nie wiem jak jest z tą licencją czy możesz kopiowac czy nie :)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

a to prawda że oszukują ludzie sprzedając konta?

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

Co do samych kont to to jest nielegalne ;) Juz wczesniej pisalem,ze Ms zaczyna powoli banowac,bardziej za konta niz przerobki.Takze uwazajcie na to.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Co do samych kont to to jest nielegalne ;) Juz wczesniej pisalem,ze Ms zaczyna powoli banowac,bardziej za konta niz przerobki.Takze uwazajcie na to.

Od nowej aktualizacji zacznie się fala banów za to. Więc jak chcesz sobie pograć przez neta to nie baw się w to.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...